Ingyen Bérprogram

Vicces ügyviteli videó

Archívum

Az Armada Bér bérprogram ingyenes vagy akciós változataiból a legtöbb cég megtalálhatja a számára kedvező, olcsó vagy ingyenes megoldást a bérszámfejtésre. Tudásukban nem csökkentett tartalmú bérprogramokról van szó. 

 

Armada Bér bérprogram 2010./5 - Ingyenes

Ingyenes 5 fős Armada Bér bérprogram, olyan cégeknek, ahol a nem nagyon várható a létszám emelkedése.

 

Armada Bér bérprogram új cég /10 - Ingyenes

10 főig teljes mértékben ingyenes az Armada Bér bérprogram azon könyvelőirodák számára, melyek egy éven belül jöttek létre.

 

Armada Bér bérprogram / könyvelőiroda - Akciós

50 főnél több dolgozónak számfejtő könyvelőirodák 15% kedvezménnyel jutnak hozzá az Armada Bér 2011. bérprogramhoz.

 

Armada Bér bérprogram 2011. - Akciós ingyenes

Ingyenes a 2011. évi Armada Bér bérprogram, ha a felhasználó most rendeli meg a 2010. évi bérprogramot. Ezért két év teljes bérprogramját és szoftverfrissítését kapja. Jó járnak ezzel azok is, akik a 2010. évi szja bevallást is az Armada Bérprogram 2010-zel szeretnék elvégezni. Ebben az is segíti őket, hogy hozott adatként is felvihetők valaki régi programból a már leszámfejtett adatok és az Szja-bevallást így is el tudja készíteni az Armada Bér bérprogram.

 

 

www.armada.hu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: ingyen bevallás új cég szja könyvelőiroda berprogram

Szólj hozzá!

Van ingyen bérprogram arra az esetre, ha nincsen több dolgozó a cégben, mint 5. Mivel a bérszámfejtési szabályok a legkisebb cégekre is ugyanazok, mint a nagyokra, így jól jön számukra az ingyenes Armada Bér bérprogram 5 dolgozót kezelő díjmentes változata.

Új könyvelőirodák 10 főig juthatnak hozzá ingyen az Armada Bér bérprogramhoz. Így hozzájuthatnak egy olyan bérprogramhoz, amivel nem csak a bérszámfejtés egyszerű, hanem az elektronikus bevallás is.

Több információ az Armada honlapon.

Az Armada bérprogram az Armada Ügyviteli Rendszer része.

Címkék: ingyen dolgozó ügyviteli bérprogram

Szólj hozzá!